Medlemsinfo

Hej alla medlemmar i Bohus Ropers.

Vi har i styrelsen gjort några förbättringar vad gäller systemet att försöka få överskottspengar från tävlingar och sponsorer att komma våra medlemmar till godo.

Vi har fram till 1 juli använt oss av ”50 lappen” som du kan erhålla när du är funktionär på våra tävlingar eller andra arrangemang. De ungdomar som aktivt tränar eller deltar regelbundet på Bohus Ropers aktiviteter har upp till det år de fyller 18 alltid möjligheten att nyttja detta erbjudande. Då systemet har varit svårt att både bokföra och administrera har vi valt att frångå detta system. Vi har i stället valt att från och med 2015 fördela överkottspengar på 5 olika grupper i stället; Roping, trail, PB & BR, kogrenar samt ungdomsaktiviteter. Det delas inte ut fler ”50 lappar” i år men de som redan har erhållit ”50 lappar” har möjlighet att utnyttja dessa fram till årskiftet.

Det är möjligt att rida för instruktör, max en ”50 lapp” per lektion – kvitto på lektionen samt tränarens konto nr skickas till Helge Dyås, Assmunderöd 609, 479 93 Henån. Bohus Ropers kommer då att sätta in ”50 lappen” på tränarens konto.

Man kan även välja att köpa av de kläder som Bohus Ropers har till försäljning – du kan max utnyttja 50% av totala kostnaden för kläderna med ”50 lappar” kontaktperson här är Charlotta Brinkhoff.

Obs! Bohus Ropers förbehåller sig rätten att ändra villkoren om det skulle behövas. Ovan gäller endast förutsatt att det finns pengar hos Bohus Ropers.

Vid frågor angående hur många ”50 lappar” ni har kontakta Krister Johansson.

Information av
Carina Dyås och Krister Johansson.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.