Camp Backamo Western Challenge 2018

Så här efter tävlingen, när luften gått ur alla som var med och bidrog till vår fina tävling på Backamo för en vecka sedan, börjar vi vår utvärdering, vad var bra, var det något vi kan förbättra, höll schemat, osv.?

Vi kan nog konstatera att vi återigen fick till en grym tävling. Lite teknikstrul i början men sen flöt det på som det skulle med massor av fina prestationer från de tävlande och alla vårab fantastiska funktionärer.

Ett stort tack till alla sponsorer som gjorde att vi kunde erbjuda fina prispokaler, prispengar, övriga priser och, sist men absolut inte minst, 50 gratisstarter fördelat på de ungdomar som var med och tävlade.

Vi hade även ett gäng på studiebesök som skickade ett brev, eller PM som det heter numera, som vi här publicerar i sin helhet och med författarens medgivande.

”2 September besökte vi Backamo för att se camp Backamo western challenge. Vi vill börja med att säga att själva tävlingen i sig var FANTASTISKT välorgansierad. Speakern var både duktig och rolig att lyssna på, funktionärerna var väl förberedda och trevliga och hade även ett gott bemötande mot alla det mötte. Dom jobbade professionellt och handlade adekvat och visade på stor erfarenhet när något inträffade. Alla var väl förberedda och strukturen var verkligen på topp.

Men nu till det viktigaste av allt, och det vi har pratat mycket om efter tävlingen, Ert sätt att vara mot varandra och framför allt hur era tävlande klubbmedlemmar var mot varandra var så förbannat BRA! Såroligt att se hur ni engagerar er i nya medlemmar och i första hand dom yngre. Alla fick en high-five, en klapp på axeln eller ett ”lycka till” av någon på banan. Det är SÅ man väcker andras intresse, det är SÅ man lockar nytt folk till klubben, det är SÅ folk vågar börja med roping.
Det är en ödmjuk klubb med ett stort hjärta med många fantastiska medlemmar, Fantastiska många trevliga, härliga, glada medlemmar. Och ni ska vara stolta över varandra och er själva för vad ni visar upp och åstakommer. Grymt bra jobbat!

Elin Hällgren”

Det värmer enormt och känns fantastiskt kul eftersom det är just det vi vill uppnå.

Vi vill oxå passa på att nämna att Moa Rask tog en del bilder från tävlingen som ni kan hitta här.

På återseende!

Bohus Ropers